lördag 23 april 2011

svarta fåret

Är det så att om man är yngst och inte alltid har gjort enligt föräldrarnas önskan får man höra det hela livet?
Har gjort en snygg plantering på ena sidan av huset där gräset inte växer bra. Om man vill gå där  kan man gå på plattorna i planteringen men fick höra att det inte verkar så bra. Man kan faktiskt gå runt huset på andra sidan.
Vi håller på att renovera/göra nytt badrum på undervåningen. Det har tagit sin tid pga av att det strulat en del så mannen har tappat lusten. Just nu borrar han för att få bort avloppet men det är inte så enkelt. Det är limmat vilket innebär att det måste borras upp ännu mer. Numera är det andra våtrumsbestämmelser än förr. Vi har ringt runt en del och hört oss för hur man ska göra. En besiktingsman från försäkringsbolaget har tittat på hur vi isolerar och säger att det är godkänt. Ändå måste pappa och syrrans man säga att de tror inte vi gör rätt. Min man har inte tummen mitt i hand och är noga när han renoverar rum vi gjort om.
Ingen av oss har nå´n speciell utbildning och inte haft några speciella jobb men har klarat oss hyfsat ändå.
Så stämingen var så där på påskmiddagen

1 kommentar:

  1. Nae vad trist! Sånt där är svårt att skaka av sig, fast man borde. Jag förstår dig helt klart. Strunta i dem, de känner sig säkert bättre själva när de klagar och klankar ner. Var bättre än dem och gå vidare. De är säkert väldigt osäkra själva...

    SvaraRadera